Martan kirkkopyhä, Ilomantsi

16.9.2018 klo 08:00

Ilmoittautuminen Martan kirkkopyhän kuljetukseen 9.6. mennessä!

16.9.2018, Ilomantsi

Tervetuloa yhdessä kiittämään ja siunaamaan Marttojen työ Ilomantsin kirkkoihin!

Jumalanpalvelus molemmissa kirkoissa klo 10, molemmat kaikille avoimia palveluksia.Ilomantsin ev.lut. kirkko sijaitsee osoitteessa Henrikintie 2. Ilomantsin ortodoksinen kirkko sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 1.

Lähtö klo 08.00 Kiteen S-marketin takaa. Ajetaan Tohmajärven kautta.

Ilmoittautuminen kuljetukseen yhdistyksittäin eli Kiteen Marttayhdistyksen jäsenet ilmoittautuvat 9.6. mennessä sähköpostiin kiteenmarttayhdistys(AT)hotmail.fi tai puhelimitse/tekstiviesti 044 252 4398. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollisesta ruoka-aineallergiasta.

Kirkkokahvit ovat tarjolla luterilaisessa kirkossa n. klo 11.30–12.30 (gluteeniton ja laktoositon tarjoilu on huomioitu).

Ohjelmassa myös ruokailu.  Kuljetuksen ja ruokailun järjestäjä  Sepänniemen martat. Kuljetus ja ruokailu ovat maksullisia.

Lisätietoja tapahtumasta piirin sivuilta.